Chefs’ Irish Beef Club

Maak kennis met onze topchefs.

De Chefs’ Irish Beef Club is een exclusief internationaal gezelschap van toonaangevende chef-koks die Iers rundvlees een warm hart toedragen. Bijna 80 bekroonde chef-koks uit België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland en Zwitserland zijn inmiddels lid van de Club. Lidmaatschap is alleen op uitnodiging. We stellen onze Nederlandse leden graag aan je voor.

Maak kennis met de Nederlandse chefs van de

Chefs' Irish Beef Club

De chefs die bij de Chefs’ Irish Beef Club (CIBC) zijn aangesloten, houden van Ierland en van Iers rundvlees. In hun keukens werken ze vanzelfsprekend alleen met producten van absolute topkwaliteit. Dat ze voor Iers rundvlees kiezen is dan ook geen verrassing. De Nederlandse chefs van de CIBC vertellen je graag zelf wat hen motiveert om voor Iers rundvlees te kiezen.

chef-2
chef-3
chef-4
chef-5

Chef it like a chef

De chefs moedigen thuiskoks aan om thuis ook als een topchef te koken. Met Iers rundvlees natuurlijk. Elke topchef binnen de Club heeft zijn eigen specialiteit en hun geheimen delen ze graag met jou. Waag jij je aan een van hun signature dishes? Of ga je juist voor een van hun makkelijkere recepten? Laat je inspireren door onze gepassioneerde chefs!

Chef it to the next level

De chefs van de Chefs’ Irish Beef Club koken graag met Iers rundvlees voor hun gasten. Om je te inspireren alles uit jezelf te halen in de keuken, delen ze graag hun ‘signature dish’ oftewel ‘chef’s special’. Chef yourself to the next level!

Chef it simple

Het kan ook makkelijker. Laat je inspireren door deze simpele, maar wel tongstrelende recepten! Enjoy!

Waarom Iers rundvlees?

In Ierland is geen gebrek aan dat ene speciale ingrediënt dat voor geweldig rundvlees zorgt: gras. Een Iers rund loopt gemiddeld 220 dagen per jaar, 24 uur per dag buiten in uitgestrekte weilanden en eet dan… gras! Het buitenleven en grasdieet zorgt voor gewoon buitengewoon rundvlees, lekker mals met een intense vleessmaak.