Chef het met kerst

Met een smaakvolle stoof verras je al je gasten met kerst. En zonder gestress in de keuken. Want maak je de stoof een dag (of twee) van tevoren, dan hoef je ‘m alleen nog maar op te warmen.

Een malse Ierse steak of een smaakvolle stoof met Ierse sukade? Een uitdagend recept van de chef of toch liever iets makkelijks? We inspireren je graag met onze buitengewone lekkere kerstrecepten.

Chef een heerlijke kerststoof

Biefstuk, ossenhaas, entrecote, ribeye of bavette van grasgevoerde Ierse runderen is supermals. Zo smaakt kerst op z’n best.

Chef het met kerst-steaks

Meer kerstinspiratie

Creëer niet alleen een kerstsfeer in de keuken, maar ook op tafel of in je huis. Met deze DIY-tips wordt kerst nog gezelliger!
Meer inspiratie vind je op onze Pinterest-pagina.

Waarom Iers rundvlees?

Gewoon buitengewoon rundvlees

Ierse runderen leven het grootste deel van het jaar buiten. Al dat verse gras, een ideaal klimaat en volop lichaamsbeweging zorgt voor heerlijk mals vlees. De combinatie van veel beweging en een dieet van gras zorgt ervoor dat het vlees een mooie vetmarmering heeft. Hierdoor krijgt het Ierse rundvlees een volle intense smaak. In Ierland zijn de meeste boerderijen kleinschalige familiebedrijven. Ze worden vaak van generatie op generatie overgedragen. Aandacht en passie voor vak en dier staan centraal.