Results
Found 64 results

Gestoofde Ierse runderwang (chef-kok Martijn Kajuiter)
6 personen
220 minuten

Ierse rundersukade stoofpot met selderij
4 personen
150 minuten

Stoof met walnoten, granaatappelpitten en Iers rundvlees
4 personen
150 minuten

Stoof Rossini met Iers rundvlees
4 personen
150 minuten

Italiaanse Brasato al Barolo met Iers rundvlees
6 personen
150 minuten

Stoofpotje met pompoen, Iers rundvlees en gremolata
4 personen
270 minuten

Provençaalse stoof met Iers rundvlees en cantharellen
4 personen
270 minuten

Gestoofd Iers Rundvlees met Abrikozen en Kikkererwten
4 personen
270 minuten

Pittige stoof met chorizo en Iers rundvlees
4 personen
270 minuten

Ierse runderstoofpot met stoutbier en kruidige dumplings
10 personen
120 minuten

Smoorschotel van rundvlees en wortels in donker bier met peterselieknoedels
6 personen
120 minuten

Soufflé met rundvlees en ui
4 personen
240 minuten