Chefs’ Irish Beef Club

Rogér Rassin

Executive chef Rogér Rassin van het toonaangevende InterContinental Amstel Amsterdam is geïnspireerd door de Frans-mediterrane keuken. Zijn gerechten kenmerken zich door de innovatieve bereidingswijze van groenten en seizoensproducten. Rogér wordt geroemd om zijn pure smaken en het hoge niveau.

Cv-Roger-mobiel

“Iers rundvlees heeft een heerlijk volle smaak omdat de dieren al vanaf de eerste lentezon tot de winter lekker buiten lopen en de hele dag door gras eten. Daarnaast bevat het vlees minder vet en calorieën dan bijvoorbeeld rundvlees dat met granen gevoerd is.”

Chef’s special

Dit culinaire hoogstandje is het favoriete gerecht van Rogér.
Stap voor stap beschrijft Rogér hoe je zijn signature dish op tafel tovert.

Rundersukade met risotto

6-Roger-Rassin-Simpel-Gerecht

Bekijk hier het recept!

Chef’s simple

Ook met weinig ingrediënten kun je een chefwaardig gerecht op tafel zetten.
Zo lekker kan simpel zijn.

Ierse ossenhaas met bimi en linzen

6-Roger-Rassin-Signature-Dish

Bekijk hier het recept!

Chef’s favourite

Chef’s favourite

Pan vd chef - roger - mobiel

Volg Rogér Rassin op:

Volg Rogér Rassin op:

Chefs’ Irish Beef Club in Ierland

Ontmoet hier de chefs van de Chefs’ Irish Beef Club.

Waarom Iers rundvlees?
  • Ierse runderen leven het grootste deel van het jaar buiten. Al dat verse gras, een ideaal klimaat en volop lichaamsbeweging zorgt voor heerlijk mals vlees.

  • De combinatie van veel beweging en een dieet van gras zorgt ervoor dat het vlees een mooie vetmarmering heeft. Hierdoor krijgt het Ierse rundvlees een volle intense smaak.

  • In Ierland zijn de meeste boerderijen kleinschalige familiebedrijven. Ze worden vaak van generatie op generatie overgedragen. Aandacht en passie voor vak en dier staan centraal.

From Ireland with love!

De lekkerste recepten met Iers rundvlees, de leukste winacties én volop inspiratie van chef-koks.
Dat wil je toch niet missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Irish Beef!

Waar is Iers rundvlees te koop?