Chefs’ Irish Beef Club

Erik de Boer

Chef-kok Erik de Boer is een creatieve en gedreven professional, met meer dan 30 jaar ervaring bij uitstekende restaurants als Lakes en De Nederlanden. Hij heeft als chef-kok 3 restaurants tot een Michelinster gekookt. Hij heeft het roer omgegooid en is zijn eigen freelance-bedrijf begonnen in zowel keukenwerkzaamheden alswel advies, consultancy en menu-ontwikkeling.

CV- erik - mobiel

“De verbindende factor tussen de leden van de Chefs’ Irish Beef Club is dat iedereen de kwaliteit van het vlees zo belangrijk vindt.”

Chef’s special

Dit culinaire hoogstandje is het favoriete gerecht van Erik.
Stap voor stap beschrijft Erik hoe je zijn signature dish op tafel tovert.

Ierse rundersukade 

Ierse rundersukade met een crème van aardappel en bloemkool

Bekijk hier het recept!

Chef’s simple

Ook met weinig ingrediënten kun je een chefwaardig gerecht op tafel zetten.
Zo lekker kan simpel zijn.

Ierse ribeye 

Ierse runder ribeye met een aardappel-peterselie puree, geroosterde bospeen

Bekijk hier het recept!

Chef’s favourite

Chef’s favourite

Pan vd chef- erik de boer - mobiel

Volg Erik de Boer op:

Volg Erik de Boer op:

Chefs’ Irish Beef Club in Ierland

Ontmoet hier de chefs van de Chefs’ Irish Beef Club.

Waarom Iers rundvlees?
  • Ierse runderen leven het grootste deel van het jaar buiten. Al dat verse gras, een ideaal klimaat en volop lichaamsbeweging zorgt voor heerlijk mals vlees.

  • De combinatie van veel beweging en een dieet van gras zorgt ervoor dat het vlees een mooie vetmarmering heeft. Hierdoor krijgt het Ierse rundvlees een volle intense smaak.

  • In Ierland zijn de meeste boerderijen kleinschalige familiebedrijven. Ze worden vaak van generatie op generatie overgedragen. Aandacht en passie voor vak en dier staan centraal.

From Ireland with love!

De lekkerste recepten met Iers rundvlees, de leukste winacties én volop inspiratie van chef-koks.
Dat wil je toch niet missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Irish Beef!

Waar is Iers rundvlees te koop?