Chefs’ Irish Beef Club

André van Doorn

André bereidt zijn gerechten met respect voor de seizoenen en het product. Hij heeft veel internationaal gewerkt. Ook was hij jarenlang betrokken als jurylid bij de prestigieuze jaarlijkse gastronomiewedstrijd Bocuse d’Or.

CV andre v doorn - mobiel

“Iers rundvlees is mooi vlees. Goed dooraderd en met een échte rundvleessmaak. Ik werk er graag mee!”

Chef’s special

Dit culinaire hoogstandje is het favoriete gerecht van André.
Stap voor stap beschrijft André hoe je zijn signature dish op tafel tovert.

Ierse runderhaas met langoustines

Ierse runderhaas met langoustines, mango en milde curry

Bekijk hier het recept!

Chef’s simple

Ook met weinig ingrediënten kun je een chefwaardig gerecht op tafel zetten.
Zo lekker kan simpel zijn.

Ierse runderlende

Ierse runderlende met mosterd en bruine suiker

Bekijk hier het recept!

Chef’s favourite

Chef’s favourite

Volg André van Doorn op:

Volg André van Doorn op:

Chefs’ Irish Beef Club in Ierland

Ontmoet hier de chefs van de Chefs’ Irish Beef Club.

Waarom Iers rundvlees?
  • Ierse runderen leven het grootste deel van het jaar buiten. Al dat verse gras, een ideaal klimaat en volop lichaamsbeweging zorgt voor heerlijk mals vlees.

  • De combinatie van veel beweging en een dieet van gras zorgt ervoor dat het vlees een mooie vetmarmering heeft. Hierdoor krijgt het Ierse rundvlees een volle intense smaak.

  • In Ierland zijn de meeste boerderijen kleinschalige familiebedrijven. Ze worden vaak van generatie op generatie overgedragen. Aandacht en passie voor vak en dier staan centraal.

From Ireland with love!

De lekkerste recepten met Iers rundvlees, de leukste winacties én volop inspiratie van chef-koks.
Dat wil je toch niet missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Irish Beef!

Waar is Iers rundvlees te koop?