Chefs’ Irish Beef Club

Alain Alders

Alain Alders is in zijn gerechten altijd op zoek naar ‘een mooie balans tussen klassieke en moderne tonen’. Daarbij heeft hij een voorkeur voor seizoensproducten uit de regio. Hij beschrijft zijn eigen stijl van koken graag als ‘losjes’.

CV Alain - mobiel

De manier waarop er in Ierland aan veeteelt wordt gedaan, zo hoort het.
Het is duurzaam en in harmonie met de natuur.
Dat levert een product op dat gezonder én smakelijker is.”

Chef’s special

Dit culinaire hoogstandje is het favoriete gerecht van Alain.
Stap voor stap beschrijft Alain hoe je zijn signature dish op tafel tovert.

Ierse entrecote met oesters

9-Alain-Alders-Signature-Dish

Bekijk hier het recept!

Chef’s simple

Ook met weinig ingrediënten kun je een chefwaardig gerecht op tafel zetten.
Zo lekker kan simpel zijn.

Gestoofde Ierse runderwang

9-Alain-Alders-Simpel-Gerecht

Bekijk hier het recept!

Chef’s favourite

Chef’s favourite

Alain - pan vd chef - mobiel

Volg Alain Alders op:

Bekijk hier diverse video’s van Alain

Volg Alain Alders op:

Bekijk hier diverse video’s van Alain

Chefs’ Irish Beef Club in Ierland

Ontmoet hier de chefs van de Chefs’ Irish Beef Club.

Waarom Iers rundvlees?
  • Ierse runderen leven het grootste deel van het jaar buiten. Al dat verse gras, een ideaal klimaat en volop lichaamsbeweging zorgt voor heerlijk mals vlees.

  • De combinatie van veel beweging en een dieet van gras zorgt ervoor dat het vlees een mooie vetmarmering heeft. Hierdoor krijgt het Ierse rundvlees een volle intense smaak.

  • In Ierland zijn de meeste boerderijen kleinschalige familiebedrijven. Ze worden vaak van generatie op generatie overgedragen. Aandacht en passie voor vak en dier staan centraal.

From Ireland with love!

De lekkerste recepten met Iers rundvlees, de leukste winacties én volop inspiratie van chef-koks.
Dat wil je toch niet missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Irish Beef!

Waar is Iers rundvlees te koop?