Ingrediënten:
- 4 T-bone steaks, ongeveer 2,5 cm dik
- 4 el extra vergine olijfolie
- 1 el zonnebloemolie
- Knapperige aardappelschijfjes
- 175 g boter
- 3 sjalotten, heel fijngesneden
- 2 el grof geplette zwarte peperkorrels
- 1 tl Dijonmosterd
- 2 el verse dragon gehakt
- 2 el geknipte verse bieslook
- Knisperige groene salade met een beetje dressing
- Knapperige aardappelschijfjes|Knisperige groene salade met een beetje dressing
- Sjalot- en dragonboter
- Om te serveren
WAAROM IERS RUNDVLEES?
Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse runderen lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgen voor mals vlees met een intense vleessmaak.