Ingrediënten:
- 4 entrecotes van 175 tot 225 g, ten minste 2,5 cm dik
- 4 el gemengde peperkorrels
- 20 cherrytomaatjes aan een stengel
- 4 el extra vierge olijfolie
- 2 tl arachideolie
- 350 g groene asperges, schoongemaakt
- 250 g verse tuinbonen
- 250 g sperziebonen, steelaanzet verwijderd
- 300 g verse of diepvries doperwten
- 2 el verse munt, gehakt
- 2 el verse bieslook, geknipt
- 250 g ricotta
- 2 el versgeraspte Parmezaanse kaas
- Klontje boter
WAAROM IERS RUNDVLEES?
Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse runderen lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgen voor mals vlees met een intense vleessmaak.