Ingrediënten
- 500 g rigatoni pasta
- 2 eieren, licht geklopt
- 50 g fijn geraspte Griekse Kefalotiri of Parmezaanse kaas
- Een klontje zachte boter
- 2 el verse witte broodkruim
VLEESSAUS
- 1 kg Iers rundergehakt
- 4 teentjes knoflook, fijngesneden
- 1 ui, fijngesneden
- 1 el olijfolie
- 2 selderijstengels, fijngesneden
- Ruime snuf kruidnagelpoeder
- 1 kaneelstokje
- 2 el gehakte verse oregano
- 2 verse laurierblaadjes
- 1 blikje tomaten à 400 g (goede kwaliteit)
- 2 el tomatenpuree
- 200 ml rode wijn
WITTE SAUS
- 100 g boter
- 100 g witte bloem
- 1 liter melk
- ½ tl versgeraspte nootmuskaat
- Griekse salade en knapperig brood, voor erbij