Ingrediënten:
- 400 g rundergehakt (van goede kwaliteit)
- 4 el gehakte verse bladpeterselie
- 1 el Dijonmosterd
- 4 plakken Gruyère of Emmentaler kaas
- 25 g baby spinazieblaadjes
- 4 kleine hamburgerbroodjes
- 1 el olijfolie
- 2 el mayonaise
- Klont boter
- 2 tenen knoflook, dungesneden
- 250 g kastanjechampignons, in vieren gesneden
- Een snuf cayennepeper
- 2 tl gehakte verse bladpeterselie
- 2 tl Dijonmosterd
- Chips en augurken om bij te serveren
KNOFLOOK CHAMPIGNONS
-
- 1 el olijfolie
- Klont boter
- 2 tenen knoflook, dungesneden
- 250 g kastanjechampignons, in vieren gesneden
- Een snuf cayennepeper
- 2 tl gehakte verse bladpeterselie
DRAGON MAYONAISE
- 2 el mayonaise
- 2 tl Dijonmosterd
- Chips en augurken om bij te serveren