Ierse rundbrochette met korianderpesto

4 personen
30 minuten

Ingrediënten:

  • 600 g Ierse lendenbiefstuk
  • 4 el olijfolie
  • 300 g (verse) pasta
  • 1 bosje koriander
  • 2 tenen knoflook
  • 60 g Parmezaanse kaas
  • 50 g pijnboompitten
  • 6 el olijfolie
  • 1 blokje groentebouillon

WAAROM IERS RUNDVLEES?

Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse runderen lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgen voor mals vlees met een intense vleessmaak.

Ingrediënten:

  • 600 g Ierse lendenbiefstuk
  • 4 el olijfolie
  • 300 g (verse) pasta
  • 1 bosje koriander
  • 2 tenen knoflook
  • 60 g Parmezaanse kaas
  • 50 g pijnboompitten
  • 6 el olijfolie
  • 1 blokje groentebouillon

WAAROM IERS RUNDVLEES?

Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse runderen lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgen voor mals vlees met een intense vleessmaak.

Bereidingswijze

  1. Maak de pesto door de koriander, knoflook en Parmezaanse kaas te mengen met de pijnboompitten en de olijfolie.
  2. Kook de pasta in water met het groentebouillonblokje, giet de pasta af en meng een deel van de pesto er doorheen.
  3. Rijg de stukken vlees aan de spiesen en braad ze in de boter. Haal ze door de resterende pesto en serveer ze met de warme pasta.

Bereidingswijze

  1. Maak de pesto door de koriander, knoflook en Parmezaanse kaas te mengen met de pijnboompitten en de olijfolie.
  2. Kook de pasta in water met het groentebouillonblokje, giet de pasta af en meng een deel van de pesto er doorheen.
  3. Rijg de stukken vlees aan de spiesen en braad ze in de boter. Haal ze door de resterende pesto en serveer ze met de warme pasta.