Ingrediënten:
-
- 4 ribeye steaks van 175 g
- 4 el olijfolie
- 2 teentjes knoflook, geperst
- 1 tl verse tijm, gesneden
VOOR DE BOTER
-
- 3 sjalotten, zeer fijn gesneden
- 100 g zachte boter
- 1 el zwarte peperkorrels, grof gemalen
- 1 tl Dijon mosterd
- zeezout
- vers gemalen zwarte peper
WAAROM IERS RUNDVLEES?
Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse runderen lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgen voor mals vlees met een intense vleessmaak.
Steaks van Iers rundvlees zijn een cadeautje voor elk gerecht. Ierse runderen lopen het grootste deel van het jaar buiten heerlijk gras te grazen. Al dat verse gras en volop lichaamsbeweging zorgen voor mals vlees met een intense vleessmaak.