Chef’s Irish Beef Club

Martijn Kajuiter

Bij chef-kok Martijn Kajuiter spat de liefde voor Ierland er vanaf. Hij is naar Ierland verhuisd en werkt daar in het indrukwekkende Cliff House Hotel. Zijn keuken gebruikt alleen de beste lokale ingrediënten. Martijn is sinds 2011 lid van de Chefs’ Irish Beef Club.

Martijn Kajuiter - cv - web
CV- martijn kajuiter - mobiel

“Iers rundvlees is intens genieten,
de smaak en karakter van het land proef je bij elke hap”

Chef’s special

Dit culinaire hoogstandje is het favoriete gerecht van Martijn.
Stap voor stap beschrijft Martijn hoe je zijn signature dish op tafel tovert.

Gestoofde Ierse runderwang

Recept voor Gestoofde Ierse runderwang van Martijn Kajuiter

Bekijk hier het recept!

Chef’s favourite

Chef’s favourite

Volg Martijn Kajuiter op:

Volg Martijn Kajuiter op:

Chef’s Irish Beef Club in Ierland

Ontmoet hier de chefs van de Chefs’ Irish Beef Club.

Waarom Iers rundvlees?
  • Ierse runderen leven het grootste deel van het jaar buiten. Al dat verse gras, een ideaal klimaat en volop lichaamsbeweging zorgt voor heerlijk mals vlees.

  • De combinatie van veel beweging en een dieet van gras zorgt ervoor dat het vlees een mooie vetmarmering heeft. Hierdoor krijgt het Ierse rundvlees een volle intense smaak.

  • In Ierland zijn de meeste boerderijen kleinschalige familiebedrijven. Ze worden vaak van generatie op generatie overgedragen. Aandacht en passie voor vak en dier staan centraal.

From Ireland with love!

De lekkerste recepten met Iers rundvlees, de leukste winacties én volop inspiratie van chef-koks.
Dat wil je toch niet missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Irish Beef!

Waar is Iers rundvlees te koop?