
Richard de Vries
Lid Chefs' Irish Beef Club sinds
2024
Stijl
Frans klassiek met een moderne speelse draai
Functie / Titel
Executive Chef
Werkzaam bij
Savarin, Restaurant, Hotel & Spa, Rijswijk
Eerder gewerkt bij
Restaurant Wielinga (BiB), Bilderberg Parkhotel-Restaurant The Park (BiB), Restaurant Parkheuvel(**), Restaurant Savelberg(*), Restaurant Lakes(*), Restaurant de Nederlanden(*), Restaurant de Kas, Amstel Hotel-Restaurant la Rive(**), Restaurant de Bokkedoorns(**), Restaurant de Zwethheul(*)
Over de chef
Richard wordt gedreven door zijn liefde voor de natuur en mooie producten. Hij kookt vanuit een Frans-klassieke basis, die hij combineert met een karakteristieke, eigentijdse flair. Deze geboren Achterhoeker laat zich inspireren door de natuur en de seizoenen. Zijn gerechten kenmerken zich door kwaliteit, eenvoud en vooral smaak.
Iedere dag een beetje beter. Ierland lijkt op de achterhoek van mijn jeugd, ruimte en toewijding voor het product.
Chef it like a chef
Chefs' Irish Beef Club
De chefs moedigen thuiskoks aan om als een topchef te koken met Iers rundvlees. Elke chef heeft zijn eigen specialiteit met Iers rundvlees. Waag jij je aan de signature dish? Of ga je voor de makkelijkere variant? Laat je inspireren! De chefs van de Chefs’ Irish Beef Club maken allemaal een bewuste keuze voor Iers rundvlees. Ze zijn stuk voor stuk chefs van topniveau die altijd voor de beste kwaliteit kiezen. Ze onderschrijven dan ook de voordelen van Iers rundvlees.

Alain Alders
Meet the Chef
Erik van Loo
Meet the Chef
Erik de Boer
Meet the Chef
Roger Rassin
Meet the Chef
André van Doorn
Meet the Chef
Jan Klein
Meet the Chef
Martijn Kajuiter
Meet the Chef
Wilco Berends
Meet the Chef
Michel van der Kroft
Meet the Chef
Andrès Delpeut
Meet the Chef
Alain Alders
Meet the Chef
Erik van Loo
Meet the Chef
Erik de Boer
Meet the Chef
Roger Rassin
Meet the Chef
André van Doorn
Meet the Chef
Jan Klein
Meet the Chef
Martijn Kajuiter
Meet the Chef
Wilco Berends
Meet the Chef
Michel van der Kroft
Meet the Chef
Andrès Delpeut
Meet the Chef
Alain Alders
Meet the Chef
Erik van Loo
Meet the Chef
Erik de Boer
Meet the Chef
Roger Rassin
Meet the Chef
André van Doorn
Meet the Chef
Jan Klein
Meet the Chef
Martijn Kajuiter
Meet the Chef
Wilco Berends
Meet the Chef
Michel van der Kroft
Meet the Chef
Andrès Delpeut
Meet the ChefSchrijf je in voor onze nieuwsbrief
Krijg je geen genoeg van onze heerlijke recepten met Iers rundvlees? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief boordevol lekkere recepten, toffe winacties en inspiratie. Mis nooit meer iets!
Waarom Iers rundvlees?
Gewoon buitengewoon rundvlees
- Een Iers rund is gemiddeld 220 dagen per jaar, 24 uur per dag buiten en heeft gemiddeld 3000 m2 grasland tot haar beschikking.
- In Ierland zijn de meeste boerderijen kleinschalige familiebedrijven. Ze worden vaak van generatie op generatie overgedragen. Aandacht en passie voor vak en dier staan centraal.




