Over de chef
Dirk Mooren is een energieke en gepassioneerde chef uit de hoofdstad, met een scherp oog voor kwaliteit en vernieuwing. Naast het runnen van zijn twee eigen zaken is hij actief betrokken bij de opening van nieuwe horecaconcepten en de voortdurende verbetering van bestaande locaties. Zijn drijfveer? Gasten verrassen met pure smaken, vakmanschap en een ongecompliceerde benadering van topkwaliteit ingrediënten, waaronder Iers rundvlees.
Het goede Ierse leven dat proef je terug in het vlees.
Chef it like a chef
Chefs' Irish Beef Club
De chefs moedigen thuiskoks aan om als een topchef te koken met Iers rundvlees. Elke chef heeft zijn eigen specialiteit met Iers rundvlees. Waag jij je aan de signature dish? Of ga je voor de makkelijkere variant? Laat je inspireren! De chefs van de Chefs’ Irish Beef Club maken allemaal een bewuste keuze voor Iers rundvlees. Ze zijn stuk voor stuk chefs van topniveau die altijd voor de beste kwaliteit kiezen. Ze onderschrijven dan ook de voordelen van Iers rundvlees.
Waarom Iers rundvlees?
Gewoon buitengewoon rundvlees
- Een Iers rund is gemiddeld 220 dagen per jaar, 24 uur per dag buiten en heeft gemiddeld 3000 m2 grasland tot haar beschikking.
- In Ierland zijn de meeste boerderijen kleinschalige familiebedrijven. Ze worden vaak van generatie op generatie overgedragen. Aandacht en passie voor vak en dier staan centraal.




