Ingrediënten:
- 2 Ierse hamburgers
- ½ rode ui, in ringen
- 2 augurken
- 2 takjes dille
- 2 takjes munt
- 2 takjes peterselie
- 2 dikke plakken tomaat
- 2 mini lavash broodjes (of Turks brood, hamburgerboodjes)
- 2 blaadjes kropsla
- 1 grote plak kaas
- 4 el yoghurt
- 4 el Sriracha
- 1 tl sumak
Vlees van Ierse runderen is hét geheime ingrediënt van een overheerlijk gerecht! Onze runderen krijgen veel beweging omdat ze gemiddeld 220 dagen per jaar buiten staan. Dan eten ze vers sappig gras. Maar ook in de wintermaanden eten ze voornamelijk gras, in de vorm van hooi en kuilgras. Zo bestaat hun dieet voor 90% uit gras en dat proef je! Veel bewegen en veel gras geeft Iers rundvlees een mooie vetmarmering en een volle intense smaak. Perfect voor een smakelijke hamburg! Eet smakelijk!
For English recipes go to Bord Bia.ie