Ingrediënten:
- 350 g Iers hacheevlees
- 1 el maïskiemolie
- 3 el fijngesneden rode ui
- 1 stengel citroengras
- 1 tl fijngesneden verse gember
- 2 knoflookteentjes, fijngesneden
- 2 rijpe tomaten, zonder vel in blokjes
- 50 ml medium sherry
- 100 ml kippenbouillon
- 8 plakjes roomboter bladerdeeg, ontdooid
- 1 ei, losgeklopt
- 4 lange repen zuurdesembrood, ingesmeerd met olie en knoflook
- 100 g crème fraîche
- 2 el fijngesneden bieslook
- Rasp van limoenschil
- A la minute fijngehakt Iers rundvlees aangemaakt naar smaak als tartaar
- 4 kwarteleitjes, als spiegeleitje gebakken
- Flinterdun gesneden venkel die 2 uur gedroogd is in een oven van 100˚C
- 2 stronkjes mini paksoi, bladeren in boter gestoofd met blokjes rode paprika