Over de chef
Richard wordt gedreven door zijn liefde voor de natuur en mooie producten. Hij kookt vanuit een Frans-klassieke basis, die hij combineert met een karakteristieke, eigentijdse flair. Deze geboren Achterhoeker laat zich inspireren door de natuur en de seizoenen. Zijn gerechten kenmerken zich door kwaliteit, eenvoud en vooral smaak.
Iedere dag een beetje beter. Ierland lijkt op de achterhoek van mijn jeugd, ruimte en toewijding voor het product.
Chef it like a chef
Chefs' Irish Beef Club
De chefs moedigen thuiskoks aan om als een topchef te koken met Iers rundvlees. Elke chef heeft zijn eigen specialiteit met Iers rundvlees. Waag jij je aan de signature dish? Of ga je voor de makkelijkere variant? Laat je inspireren! De chefs van de Chefs’ Irish Beef Club maken allemaal een bewuste keuze voor Iers rundvlees. Ze zijn stuk voor stuk chefs van topniveau die altijd voor de beste kwaliteit kiezen. Ze onderschrijven dan ook de voordelen van Iers rundvlees.
Waarom Iers rundvlees?
Gewoon buitengewoon rundvlees
- Een Iers rund is gemiddeld 220 dagen per jaar, 24 uur per dag buiten en heeft gemiddeld 3000 m2 grasland tot haar beschikking.
- In Ierland zijn de meeste boerderijen kleinschalige familiebedrijven. Ze worden vaak van generatie op generatie overgedragen. Aandacht en passie voor vak en dier staan centraal.




