Lucas Rive (57) overleden


chef-kok Lucas Rive van Chefs' Irish Beef ClubHet overlijden van Lucas Rive en daarmee de tweede chef van onze club in korte tijd, is als een klap aangekomen.

Lucas destijds werkzaam bij restaurant De Bokkedoorns organiseerde in 2004 de start van de Chefs Irish Beef Club. Hij trakteerde de nieuwe leden op een prachtig stuk Iers spierstuk. Een minder courant deel dat een mooi podium verdiende.

Lucas zelf was niet van de spotlights. Die zonnige middag op het terras van De Bokkedoorns hebben we hem bijna niet gezien. Hij zorgde vanuit zijn eigen domein voor een geweldige start van deze Club. Wij denken met trots terug aan de mooie momenten met Lucas, op reis in Ierland, bij bijeenkomsten en masterclasses, YouTube- en radiocampagnes.

Wij zijn in gedachten bij zijn gezin, familie en vrienden en wensen hen alle sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Bord Bia – The Irish Food Board, en leden Chefs Irish Beef Club