CIBC-chef Gerrit Greveling (60) overleden


Wij zijn diep geraakt door het overlijden van chef en meesterkok Gerrit Greveling. Gerrit Greveling was sinds 2007 lid van de Chefs’ Irish Beef Club gelieerd aan de Ierse levensmiddelenorganisatie Bord Bia – The Irish Food Board.

De leden van de Chefs’ Irish Beef Club hebben geschokt gereageerd op zijn overlijden. Ook bij Bord Bia is men ontdaan. Gerrit was een echte ‘gentleman’, bevlogen en charmant, een wereldburger die zich altijd belangeloos inzette. We waren welkom in zijn restaurant Chalet Royal en bij The Dutch. Gerrit was daarnaast altijd bereid om op diverse locaties te koken. Hij was een goede vriend voor Ierland en werd door iedereen hoog aangeschreven. Een eer om hem te kennen en in zijn goede gezelschap te verkeren.

Bord Bia – The Irish Food Board en de collega’s van de Chefs’ Irish Beef Club wensen zijn vrouw Corry en zijn dierbaren veel sterkte toe met dit enorme verlies.