Masterclass Beef on the Beach met topchef Alain Alders


Hoe bereid je een uitdagende brisket, flat iron steak of een zomerse stoofpot op de barbecue? 

Strandpaviljoen Ajuma Beach, Zandvoort
Woensdag 20 juni 2018
11.00 – 13.30 uur

De zon schijnt volop, maar de echte zomer moet nog beginnen. Dat betekent veel buiten zijn, lange avonden, meer tijd voor vrienden en familie, anders eten en meer ‘shared dining’. Topchef Alain Alders geeft op woensdag 20 juni, de vooravond van de zomer, een inspirerende masterclass met zomerse variaties van rundvlees die ideaal zijn voor shared dining. Onder zijn leiding bereid je een heerlijke brisket en een flat iron steak op de barbecue én maak je een zomers stoofgerecht. De locatie is Strandpaviljoen Ajuma Beach in Zandvoort. Bord Bia/Irish Food Board nodigt je graag uit aan de masterclass deel te nemen.

Chefs’ Irish Beef Club-lid Alain Alders, executive chef van Landgoed Duin en Kruidberg is een echte buitenman en bij uitstek geschikt om deze inspirerende en informatieve masterclass te geven. Hij deelt zijn tips en tricks.

De Ierse voedingsmiddelenorganisatie Bord Bia/Irish Food Board organiseert de masterclass om de kennis te verbeteren over de juiste bereiding van rundvlees. Ierland, dat voor Nederland een belangrijke leverancier is van grasgevoerd rundvlees, zet sterk in op verdere verduurzaming van haar productiewijze.

Aanmelden:

Ik meld me aan voor de Masterclass Beef on the Beach met topchef Alain Alders op woensdag 20 juni

Na aanmelding ontvang je een bevestiging met het definitieve programma en een routebeschrijving.

Voor meer informatie:
Tilly Sintnicolaas, Bureau van Sintnicolaas, tel. 070-3851802, e-mail:[email protected] of Esther Rozeboom, Catch-On creatieve communicatie, tel. 0341-455655, e-mail: [email protected]